Keresik az ország legjobb CSOK-ingatlanát!

Új pályázati lehetőséget írt ki az Ingatlanok Magyarország Kft. tervezők és kivitelezők számára a családi otthonteremtési kedvezményt ( CS...

Új pályázati lehetőséget írt ki az Ingatlanok Magyarország Kft. tervezők és kivitelezők számára a családi otthonteremtési kedvezményt (CSOK) igénylő háromgyermekes családok új otthonának megtervezésére. A legjobb műveket prototípusként használnák a CSOK-igényléssel egybekötött építkezésekhez.

Farkas Ferenc értékesítési igazgató tájékoztatása szerint a "Legjobb CSOK-ingatlan 2016" pályázat megkönnyíti a háromgyermekes családok új otthonhoz jutását, mivel a pályaművekből - mint egyfajta katalógusból - kiválaszthatják a nekik leginkább tetszőt az alaprajz, látványterv, építési technológia, kivitelező és a bekerülési költség ismeretében.

A nevezés ingyenes, ugyanakkor a pályázóknak érdemes komolyan venni a felhívást, hiszen egy egész ország előtt mutatják be kifejezetten a CSOK előírásainak megfelelő ingatlanterveiket, és mérettetik meg magukat. A pályázatokat nemcsak a nagyközönség fogja értékelni, hanem prominens személyiségekből álló zsűri is elbírálja azokat. Az országos publicitáson túl a szavazók a nekik tetsző ingatlant akár meg is építtethetik majd a kivitelezőkkel.

A "Legjobb CSOK-ingatlan 2016" pályázatra már lehet regisztrálni. A szervezők a pályaműveket 2016. augusztus 31-ig várják és szeptember 15-ig fogják azokat a http://csokpalyazat.hu weblapra feltölteni. Eredményhirdetés 2016. november 30-án lesz. A pályázat mérföldkövei között elég idő áll a tervezők és kivitelezők rendelkezésére pályázataik kidolgozására, valamint az érdeklődők szavazatainak leadására.

Farkas Ferenc reményét fejezte ki, hogy a beküldött pályázatok közül minden CSOK-ot igénylő háromgyermekes család olyan élhető élettérre fog találni, amire a 10+10 milliós támogatás kellő fedezetet fog nyújtani. Hozzátette továbbá, hogy a projekttel az Ingatlanok Magyarország Kft. társadalmi szerepvállalását kívánja erősíteni: a cég így járul hozzá a kormány CSOK-programjának sikeréhez.

2016. május 2., MTI / CSOK Otthonteremtési Kedvezmények blogspot

Related

új építésű ingatlan 8830327872114554722

Népszerű bejegyzések

item