Kiárusítás a CIB csoportnál

Három hónapos, december közepéig tartó akciót indított a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Re...

Három hónapos, december közepéig tartó akciót indított a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. A promóció keretében a társaság tulajdonában lévő összes fejlesztési telek kedvezményes, az eredetihez képest akár 45 százalékkal alacsonyabb áron érhető el – olvasható a CIB Csoport közleményében.

A promócióban résztvevő közel 40 ingatlan az ország legkülönbözőbb pontjain helyezkedik el, főleg Budapesten és más nagyvárosokban található. Mindegyik ingatlan jól megközelíthető és közművesíthető vagy már közműkapcsolatokkal rendelkező telek, melyek jelenlegi állapotukban is forgalomképesek, jól értékesíthetők, de beépítésüket követően a beruházók jelentős értéknövekedést is elérhetnek rajtuk.

Jellemzően üzleti, lakó- vagy ipari fejlesztések valósíthatóak meg az egyes telkeken az érintett építési szabályzat és szabályozási terv kritériumaitól függően. Ennek megfelelően a Recovery Zrt. magánszemélyek, vállalkozások és önkormányzatok jelentkezésére számít az akció ideje alatt. A lakóház építésre azonban – a kínálatot látva – valószínűleg inkább a társasházi beruházók fognak rámozdulni, mivel az igazán magáncélú építkezésekre alkalmas méretű és árú telkekből csak néhány szerepel a kínálatban.

2016. szeptember 23., Privátbankár.hu – CIB Csoport

Related

lakásépítés 8332892270098192563

Népszerű bejegyzések

item